Shar pei kutyám háromszor rágta szét az internetkábelt, mit tegyek? SEGÍTSETEK, nem bírjuk anyagilag!
Kutya kellően lefárasztva és akár egy szobaketrec, amíg nem vagytok otthon.
Büntetésképen nem engedni szaladgálni,a lehető legrosszabb megoldás. Valóban érdemes lenne egy kutyaiskolát felkeresned .
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
Wifi nem megoldás sajnos, mert egyben van net+wifi+tv+telefon... Tehát ha ezt szétszedi, nálunk megáll az élet! :D
Feljebb nem tudnak fúrni, megkérdeztem, ott a kaputelefon stb. kábele fut. :( Nekem is ez volt az első gondolatom, de itt ezt nem kehet megcsinálni.
Volt már kutyám, vele nem voltak ilyen gondok, ezért kértem segíséget mert nem értem miért csinálja ezt, és csak ezzel az egy kábellal (előtte ugyanott a lambériával), soha semmi mást nem tett tönkre, pedig lett volna lehetősége. (Fa szekrény, cipők, kabátok, akár a bőrkanapé... Más nem érdekli csak az a sarok.)
Amúgy iszonyatosan lusta kutya, állandóan alszik, nagyon kevés energiája van. (Pedig minőségi Purina Dog Chow tápot kap az érzékeny pocakja miatt, az bőven fedezi az energiaszükségletét.) Egyáltalán nem kövér sőt izmos, ezért nem erőltettem a sétát soha. Általában másfél órát vagyunk lent összesen egy nap, ebben van pórázon séta de botos játék is, lóg a bele fél óra futkározás után. Sajnálom ha rosszat tettem vele mikor nem erőltettem a több mozgást, de gondoltam ha az egészsége/súlya rendben és ő nem akar sétálni (húz haza fél óra után, itthon meg eldől és alszik) akkor had pihenjen. Szerintetek az segítene ha esténként mikor hűvösebb van lemennénk plusz egy órára járni egyet? És agyilag lefárasztás alatt mit értetek? Mert szoktunk tanulni fegyelmet, trükköket, stb., de csak a jutalomfalatért csinálja automatikusan. Mit találjak ki ami szórakoztatja?
Lehet tényleg csak a kutyasuli a megoldás? Nem is magam miatt, szeretném ha neki a legjobb lenne, mert nem az anyagi kár a lényeg hanem hogy fogalmam sincs miért viselkedik így....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!