Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden nap kell a kutyána...

Minden nap kell a kutyána tápot adni?

Figyelt kérdés
Ti a nap melyik időszakában adjátok? Az én kutyám nem szereti reggelre lesz olyan éhes h eszik belőle pár darabkát próbálkoztam már kutyaszalámival kutyahúst is vettem neki de egyántalán nem ette meg. kis testű kutya alapból keveset eszik jó ez így ha reggelente kapja a száraz tápot?
2013. júl. 29. 06:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én naponta egyszer este etetek. Nyáron későn olyan 9 óra körűl, télen előbb 7 óra körűl.
2013. júl. 29. 06:55
 2/4 A kérdező kommentje:
az én kutyám igényli a minimum 2 de ha finom a kaja akkor a 3 etetést is viszont nagyon kis adagokat eszik kb akkora húsból mint a tenyerem a felét eszi meg pedig a rendes húst szereti csak a kutyahust nem
2013. júl. 29. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Napi 2x kap reggel és este elosztva az 1 napi adagot. Ő is kistestű tacskókeverék.Hozzáteszem ő húst, húsos csontot és zöldségeket kap reszelve(BARF), tehát nem tápot.
2013. júl. 29. 07:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Az egyik kutyám egyszer eszik, este, a másik kétszer, reggel és este. Általában akkor szokott jobban enni, ha előtte mozgatva van. De ez változó.
2013. júl. 29. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!