Miért nem akarnak tápot enni csak szopni a 6 hetes kölykölykök, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 14:17
2/8 A kérdező kommentje:
Vizbe áztatva kapták eddig meg ették, de tegnap óta nem kell nekik.Már több félét is próbáltam.
2013. júl. 15. 14:27
3/8 anonim válasza:
Mindig szopás előtt kell adni a tápot.
4/8 anonim válasza:
Milyen tápot adsz nekik? Próbáld ne vízbe, hanem tejpótlóba áztatni. Esetleg meg lehetne nekik próbálni főtt májat, csirkemellet főtt répával és rizzsel adni, esetleg tejpótlóból főzött tejbegrízt.
5/8 anonim válasza:
6 hetesen ??? kapható olyan tápszer ( ami főként tejpor ) ami ilyen kicsi kutyáknak való, de vajon miért nem szopnak az anyjukból ezek a kölykök ??
6/8 anonim válasza:
Állatorvosnak kéne megmutatni az anyát,nincs-e valami baja,pl.nem kevés-e a teje vagy nincs-e emlőgyulladása.Ha már úgyis ott van az orvos,mindjárt a kicsiket is meg tudja nézni.
7/8 anonim válasza:
A kiskutyák a tápot nem akarják megenni, vajon mi összefüggésben áll ezzel a ténnyel az, hogy az anyjának kevés a teje? Olvassátok már el a kérdést...
8/8 anonim válasza:
Igazad van,rosszul olvastam,bocsánat!
Valaki itt kérdezte,hogy vajon miért nem szopnak az anyjuktól,erre írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!