Vettem egy Bishon Havanese kiskutyát 3 hónapja (most 5 hónaos), és mostanában már másodszor nézik foxinak. Szerintetek fajtatiszta?
Pedig 35 ezerért vettük,és láttam az anyját is aki törzskönyves és tuti fajtatiszta.Mondjuk anyja nem göndöres szőrű, de az apja szerintem göndörödő lehet.Sőt a testvérét is láttam és ő is fajtatisztának néz ki.A harmadik alomtesót nem láttuk, mert elvitték már.Nem hinném, hogy ha keverék lenne, hogy elkértek volna 35 ezret.És amíg nem vittem kutyakozmetikushoz azóta senki nem nevezte se keveréknek se foxinak.Egyszerűen azóta göndörödik a szőre és kifésülhetetlen.linkelek róla egy képet. [link]
ilyen volt előtte és ilyen lett utána
SZERINTETEK SEM FAJTATISZTA?
Az állatorvosunk azt mondta fajtatiszta, és igen szép példány.
15. válaszoló: Nem is akartam ilyen szempontból összehasonlítani a kettőt. Arra céloztam ha nem lett volna egyértelmű, hogy már mindegy, mert nem tud mit csinálni. Attól a kutya még lehet egészséges és kedves meg cuki meg aranyos meg Isten tudja....
Amúgy azért kicsit viccesek vagytok, hogy ha kiteszem a nevemet, mindig lepontoztok. Ha nem teszem ki és névtelenül írok, akkor meg 80-90%-ra pontoztok fel. (Y)
"Menhelyről azért nem akartam, mert van két gyerkőcöm, és azért egy fajtatiszta kutya csak kiszámíthatóbb mint egy keverék"
Miért is???
Sokkal inkább bízom meg egy menhelyről hozott kutyusban kettő van jelenleg), mint egy agyonszaporított, ideggyenge "fajtiszta" kutyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!