Vettem egy Bishon Havanese kiskutyát 3 hónapja (most 5 hónaos), és mostanában már másodszor nézik foxinak. Szerintetek fajtatiszta?
Pedig 35 ezerért vettük,és láttam az anyját is aki törzskönyves és tuti fajtatiszta.Mondjuk anyja nem göndöres szőrű, de az apja szerintem göndörödő lehet.Sőt a testvérét is láttam és ő is fajtatisztának néz ki.A harmadik alomtesót nem láttuk, mert elvitték már.Nem hinném, hogy ha keverék lenne, hogy elkértek volna 35 ezret.És amíg nem vittem kutyakozmetikushoz azóta senki nem nevezte se keveréknek se foxinak.Egyszerűen azóta göndörödik a szőre és kifésülhetetlen.linkelek róla egy képet. [link]
ilyen volt előtte és ilyen lett utána
SZERINTETEK SEM FAJTATISZTA?
Az állatorvosunk azt mondta fajtatiszta, és igen szép példány.
az állatorvos tudja mit beszél szerintem
viszont most tényleg ez a fontos, hogy fajtiszta-e?
mivel kicsi korától nálad van az a lényeg ,hogy szeresd és ő is fog téged ennyi szerintem
Ez a fajta nem csak tiszta fehérben van? Lehet én vagyok a tudatlan, de én még csak olyanban láttam.
Amúgy ha keverék, akkor is van olyan ember, aki megkéri az árát. Neki megéri totálisan, nem?
De akkor miért nem vetted volna meg?
Nekem is most lett kutyám nem fajtiszta de ez nem érdekel bár nekem ingyen adták cska a chipp árát kérték el.
van egy rossz hírem:
bármilyen kutya csak akkor fajtatiszta ha van törzskönyve. törzskönyv nélkül max fajtajellegű keverék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!