Nővérem kutyája tegnap óta mindent kihány vizet ételt egyaránt, kb azonnal. Mitől lehet és mit csináljak?
Én vigyázok a kutyára mert ők nyaralnak. Holnap jönnek, de félek hogy addig nem bírja ki a kutya. Sajnos pénzem sincs és állatorvos is zárva ilyenkor szerintem. És a városban sem vagyok járatos. Van valami itthoni módszer amivel kicsit enyhíteni tudnám az állapotát?
Azt hittem elsőnek, hogy melege van, mert folyton az árnyékot keresi, lefürdettem, de még mindig nem lett jobban. Előbb ivott és egyből kihányta. Fehér savasat hány. Fajtája egy pekingi palotapincsi.
Tuti beteg és az egyik legrosszabb tünet,hogy ki hány mindent,mert kiszáradhat!de nem írom le többször. Én írtam a legtöbb választ,próbáltam segíteni neked,de a hülye pénzzel vagy elfoglalva!
ha a kutya depis lenne akkor már a 2. napon jelét kellett volna adnia!
Képzeld nekünk sem volt pénzünk,mégis 20 ezer ft-ot tök részletbe kifizettünk az orvosnak!
Nem írok ide többet,már megtettem ami tőlem tellett.Remélem a kutya nem pusztul el,mert éppen te a pénzzel meg a családi problémákkal vagy elfoglalva!
szegény kutyus :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!