Mit tegyek? Azt hiszem utál a kutyám!
Remélem tényleg csak ez lehet az oka :) Nagyon imádom őt, belehalnék ha ő nem szeretne engem.. Majd picit jobban figyelek rá így szünetben, mert sajnos suli időben kora reggeltől délután háromig bent vagyok, így mikor négyre hazaérek már hulla vagyok és a tanulás mellett nem mindig tudok játszani vele. :\
Köszönöm a válaszodat!
Most elvittem sétáltatni a kis makit, majd mindennap estefele leviszem. :) Ugráltatni nem nagyon akarom ilyen melegben, mert ezt még az ember sem bírja, nemhogy a 10 éves vizsla. Inkább tényleg séta lesz meg adok neki néha én is enni, mikor időben felkelek.
Amúgy anyától nem sajnálom, hogy őt tekinti tényleges gazdijának, csak kezdtem aggódni hogy velem miért nem "kedves" a kutya.. De most teszek ellene. :)
Ma is voltunk sétálni, mikor meghallotta a póráz csörgését már örülöt nagyon. :)
Mikor visszajöttünk viszont muszáj volt kicsit lefürdetnem, ami hosszútávon jó neki, de szerintem most tényleg megutált, ugyanis halálosan fél szegénykém a víztől. De azért ezt bevállalom, ugyanis egy kis hűsölés kellett már neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!