Ez törvényszerű? Hahaha.
Ez családi kutyáknál így szokott lenni :)
Nálunk ennek ellenére másként volt, és most is másképp van. Gyermekkoromban 12-13 évig volt egy "kutyám".Nagyszülőkhöz járt egy család a kutyussal, én meg helyben játszottam vele, később sétáltattam, később már mehettem érte hozzájuk, aztán az évek múlásával voltam a kutyával kirándulni, versenyezni, táborozni, stb-stb...Apuék telekre kezdtek járni, én meg haza-hazavittem a panelba a kutyát...egyszer aztán lebuktam :P Kompromisszum: kutya ott lehet nálunk, ha Apuék nincsenek otthon hétvégén, de csak az előszoba-gardrób-fürdő területén. Aztán úgy alakultak a kutya családjának körülményei, hogy már meg akartak tőle szabadulni bármi áron, idős is volt, beteg lett...otthon kiharcoltam, hogy márpedig felnőtt fejjel hazaviszem. Apu látta és tudta, hogy nem mondhat nemet :D Pedig "kutya lakásba nem való" :D
Így hazavittem a kutyát, a konyha és a nagy szoba kivételével mehetett mindenhova. Csak az én kutyám volt, MINDENT én csináltam vele.
Mikor 12-13 órákat nem voltam otthon, néha Apunál sikerült elérni, hogy levigye eü-i sétára...aztán mikor beteg voltam, magától ajánlotta fel :O Háromnegyed évet éltünk ott, talán 5-ször vitte le Apu a kutyát. Aztán kertesbe kerültünk, itt is mindent én csináltam a kutyával.
Halála után a jelenlegi kutya is csak az enyém természetesen, de ennek több oka is van...bár sajnos nem tudom úgy tartani, ahogy én elképzelem a kutyatartást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!