Nincs itt véletlen egy miskolci vagy környéki állatbarát, aki egy 25 km-es fuvart el tudna vállalni?
Figyelt kérdés
Egy sérült kiskutyát kéne a menhelyre bevinni, de én nem vagyok odavalósi, és autóm sincs. Valaki? Nagyon hálásak lennénk!2013. júl. 25. 14:05
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, de végül is nem aktuális, mert sikerült megbeszélni, hogy a kérdező bátyja el tudja onnan hozni későn is, mert vannak ott. Nem akarom még tovább bonyolítani a történetet, így is elég sok összetevős. Köszönöm mindenkinek! Amúgy itt a kérdés, ha valakit érdekel: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4623897-mit-t..
Lássátok, hogy az összefogás mire képes!
2013. júl. 25. 15:08
12/17 A kérdező kommentje:
Vagyis a válaszoló (Valletta) bátyja
2013. júl. 25. 15:10
14/17 Valletta válasza:
Holnap estére egy több, mint 200 km-es utazást követően már nálam lesz a kutyus. Három hétig marad, azt követően pedig előreláthatólag kispalikee vendégszeretetét élvezi majd.
16/17 A kérdező kommentje:
Valletta: hívtak Diusomért (jelenlegi ideiglenesem), szombaton jönnek megnézni. Ha szimpi a család nekem, és Dius is nekik, akkor jöhet helyére a kiskutya. Drukkoljatok!:)
2013. júl. 25. 17:38
17/17 Valletta válasza:
Az szuper lenne! Biztos vagyok benne, hogy nálad a lehető legjobb helyen lesz és remélhetőleg addigra a lábát is sikerül rendbe tenni. Majd találj ki neki valami nevet is, jó? A névadás nem az erősségem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!