Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Véletlen lettek kis német...

Véletlen lettek kis német juhászkutyáim ( szülők fajtatiszták ). Mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
kereslet van rájuk nagyon is , de szerintetek ingyen adjam vagy valamit kérjek értük? mert oltva adnám meg chippel szal nekem költség. amúgy jövőben több ilyen dolog nem lesz mert sok gond van velük szal ivartalanítás lesz bár ennek sem vagyok a híve de most muszáj.
2013. máj. 22. 20:08
 1/8 A kérdező kommentje:
azért nem félek hogy rontottam a fajtán mivel tényleg fajtatiszták tkjuk nincs de a szüleiknek volt mind kettőnek valamint gyönyörűek , nincsenek szűrve de már elmúltak 6 évesek és a legtöbb betegség pl diszplázia 6 éves kor alatt kijön
2013. máj. 22. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
ha neked költséggel járt,akkor add el! :)
2013. máj. 22. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Oltás és chip árát elkérheted,de ezen felül ne kérj.
2013. máj. 22. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem vagy az ivartalanítás híve ?
2013. máj. 22. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tök mindegy, hogy miért nem az, ő legalább belátja, hogy ez nem volt jó, és ivartalanítja a kutyát.

Egyénként az oltás és chip árát elkérheted, az úgy nem vészesen drága, meg is veszik, és te sem leszel mínuszban.

2013. máj. 22. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:

teszel legyszives 1-2 kepet a szulokrol hogy lassuk,telleg azok a kiskutyak aminek mondod oket?

Nem allitom hogy hazudsz vagy ilyesmi,csak nagyon imadom a nemet juhaszokat es szeretem csodalni oket.Nagyon kivancsi lettem rajuk hisz azt mondtad hogy gyonyoruek <3

2013. máj. 22. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ha van rá jelentkező és fajtatiszták a kaja az oltás és a chipp árát simán elkérheted, hogy ne bukj rajta sokat
2013. máj. 22. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Eladáskor ne feledd el megemlíteni, hogy egyik szülőnek sincs csípő és könyök szűrése.
2013. máj. 22. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!