Amerikai pitbull terrier kutyával mit kezdjek?
Figyelt kérdés
El kellett hoznom egy eredeti fajtiszta amerikai pitbull terrier kan kutyát, mert nem etették, nekem pedig megtetszett, de 8 ezer benzinköltségem van benne és a szüleim nem engedik hogy tartsam, mert félnek tőle, egy külön kunyhóban tartom bezárva mert félek hogy széttépi a két kiskutyámat, de semmit sem csinált nagyon szelíd, a kezem a szájába tettem, adtam neki enni, kicsit rémült még, gyönyörű. pont így néz ki, csak nem ennyire nagyon izmos: [link] 2013. júl. 24. 22:59
11/11 anonim válasza:
első vagyok..
felvetted a kapcsolatot a fajta mentéssel?
mert hosszú távon nem jó,hogy bezárva tartod!
Legalább naponta több órára enged ki az udvarra addig a kis kutyákat zárd be a házba.Vidd el sétálni a pitet.Nem lesz jó vége ha csak bezárva tartod ezt a nagy mozgás igényű fajtát!
Szép tőled,hogy megmentetted,de akkor is gondolni kellett volna a szüleidre és a kiskutyákra amikor elhoztad!
Meg persze arra,hogy nem való mindenkinek ez a kutya!
Én is rengeteg kutyát megsajnálok magamhoz venném őket,de se pénzem,se helyem nincs arra,hogy a 2 meglévő kutya mellé a 4.-re hozzak még egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!