Mitől lehet meg különböztetni hogy PitBull vagy staffordshire terrier a kutyám?
Meg még azt is szeretném kérdezni hogy mitől van az hogy az egyik füle teljesen áll a másik meg csak félig áll??
kb 4 hónapos és fekete és ilyen kis halvány tigris csíkok vannak benne!!
Azt én is tudom hogy nincs ez a kutya "elismerve a fajták között"
De mitől lehet a 2 kutyafajtát meg különböztetni??
4 hónaposan nem nagyon fogod tudni megállapítani majd 1,5 éves kora körül esetleg,de még a hozzáértők is vitatkoznak,hogy pontosan pit vagy staff az adott kutya..
amúgy a staffi elismert fajta szóval törzskönyvvel lehet venni és akkor meggyőződhettél volna arról,hogy staffod van..
A pit hosszúkásabb, nyurgább benyomást kelt, míg a staffról egyből a zömök szó jut eszedbe, ha ránézel.
Mivel úgy tűnik szaporított kutyád van, így valószínűleg inkább a kettő keveréke lehet, mivel a szaporítók többsége csak a pénzt látja az már távol áll tőlük, hogy egy erősen hasonló fajtát megkülönböztessenek.
Éves korában, ha valóban törzskönyv nélküli fajtatiszta kutyusod van, akkor már meg lehet mondani, hogy mi is.
Értem de mint írtátok 1-1,5 korában meg lehet különböztetni de még senki sem írta meg hogy hogyan is lehet meg különböztetni a staffot a pit-től!!
És az mitől van hogy az egyik füle áll a másik pedig nem csak félig??
Szerintem hamarabb jutsz hasznos infóhoz, ha neten keresgélsz erről. Külföldi fórumokon pl, vagy google.
Én úgy tudom, hogy a két kutya jelleme nagyjából hasonló, különbség a méretükben van.
Itt kb csak annyit tudnak szajkózni, hogy keverék a kutyád, szaporított a kutyád, meg nem törzskönyves, tehát szaporítottkeverék bibiiiii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!