Állatorvoshoz szeretném vinni palotapincsi kutyusomat. Mivel még kiskutya eddig nem voltam vele, sőt állatorvosnál se voltam még semmilyen állattal. :S Tudnátok segíteni nekem?
Figyelt kérdés
Fajtiszta kutya, eddig még csak féregtelenítve volt 3-szor, de születése után a tenyésztő által. Chipet szeretnék bele tetetni, mivel még csak 4 hónapos múlt, eddig nem kapott. És egy általános vizsgálatot szeretnék neki. Szükség lehet még valamire így kiskorában? És árban kb. mennyi lenne?2013. júl. 24. 20:10
11/16 A kérdező kommentje:
Akitől vettem, semmit nem nyomott a kezembe a kutyán kívül. :S Annyit mondott, hogy majd még oltassam be... Nem mutatott semmi dokumentumot hogy miből mit kapott, fajtiszta-e. Úgy kellett rájárnom, hogy szükségem lenne rá, mert szeretném orvoshoz vinni. Eddig erre vártam. Minél hamarabb szerettem volna elvinni, mert olvastam, hogy ezek a fajta kutyák nagyon sok betegséget kaphatnak :S De akkor amit még lehet pótolni, pótolunk.
2013. júl. 24. 20:26
12/16 anonim válasza:
Hát... Én nagyon szurkolok, hogy ne legyen beteg az a kiskutya, de ugye tudod, hogy zsákbamacskát vettél? És ugye tudod, hogy fel kéne jelentsd a p.csába azt a szemetet, aki így ad el kutyát?
Még oltási könyve sincs? Akkor először egy olyat kell kérned az állatorvostól, az párszáz forint, és innentől oda kerülnek be a matricák, hogy miből mit, mikor kap a kutyus. A többit már elmondták előttem.
13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
2013. júl. 24. 20:51
14/16 anonim válasza:
És ugye azt is tudod, hogy a kutyád nem fajtA(!) tiszta,csak fajtajellegű keverék, és te nem tenyésztőtől,hanem szaporítótól vásároltál?...
15/16 anonim válasza:
Egy dologra figyelj! Mivel a kutyád védtelen a parvo és egy csomó más betegség ellen, ne tedd le a dokinál sem a rendelőben, sem a körülötte levő füves részre!
16/16 anonim válasza:
Gratulálok, támogattál egy féreg szaporítót... -.-" legalább az a kutya már jó helyen van, de ki tudja hogy hányadik alomból...az ilyen szemetek általában agyonelletik a kutyáikat a végkimerülésig és a végén már csak "selejtek" születnek sajnos a sok probléma miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!