Mit tudok tenni ellene?
Tegnapelőtt bicikliztem a kökörcsin utcán fel, solymáron és a végénél, jobbra, majd mégegyszer jobbra mentem, reggelenta arra visz az apukám suliba ha a rendes fő úton dugó van, tehát ismerem a helyet, az egy erdős terület, ott él sok csöves meg minden, és a végénél egy fehér, nagy kutya ott állt az út szélén, negyon megijedtem, elkezdtem gyorsan tekerni az meg követett, futott utánam egy ideig, kb 5 metert, nem volt sok de öszeszartam magamat az alatt az öt méter alatt. Aztán amikor már eltávolodtam ( nagyon kevesen járnak arra) láttam hogy jön egy autó ,a kutya az út közepén, a kocsi rádudált az meg elfutott, mázlimra.
Azóta nem merek arra menni, mert félek, pedig nagyon jó arra menni. Mit tudok csinálni ha megint látnék egy kutyát az út szélén amitől nagyon megijedek?? Tekerjek szép lassan el mellette? Gyorsan? Ne nézzek rá/ a szemébe??? A válaszokat előre is köszi!
talán ez?
egyébként egyszer én is kerültem hasonló helyzetbe, elbicikliztem egy ismerős kutya mellett, akivel tök jóban voltam, szóltam neki: szia xy; erre morogva nekem támadt, szerencsére ki tudtam kerülni, és belehúztam a tekerésbe, egy rövid ideig még követett, de utána lemaradt, azóta ha biciklizés közben kutyát látok, akkor leszállok, és megpróbálom kikerülni messziről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!