A kutyám szőrébe beleragad a hó. Mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 22:33
2/9 anonim válasza:
szerintem vágd le a szőrét ahova a hó ragadt :S sose jön ki magától.. olyan mint a rágó :S amikor esik a hó én zacskót húzok a kutyámra nehogy beleragadjon a hó mert sose jön ki :S:S
4/9 anonim válasza:
Most én vagyok a hülye vagy a kérdező .
A hó ( ami esik az égből ) hogyan tud beragadni a kutya szőrébe ???
5/9 anonim válasza:
szerintem a kérdező arra gondol, hogy a leesett hó futkározás közben beleragad a hosszú szőrbe, láttam már ilyet én is, kis golyók lesznek belőle, de ez a zacskós, hát ezen nagyon jót röhögtem. Tudjátok vizuális típus vagyok és úgy elképzeltem, ahogy rá van húzva a kutyára egy zacskó....:D
6/9 anonim válasza:
Akkor én vagyok a hülye . Köszönöm a felvilágosítást .
Sose jöttem volna rá , hogy hogyan tud a hó beleragadni a kutya szőrébe .
Kérdező ! Ha esetleg sértő voltam akkor elnézést kérek .
Amúgy szerintem hajszárítóval ki tudod olvasztani .
7/9 anonim válasza:
Majd kiolvad belőle. Vagy a kutya, ahol kényelmetlen neki, a fogaival kiszedi.
8/9 anonim válasza:
2. vagyok :D nem írtam komolyan a zacskósat:D de most komolyan... h tud a hó beleragadni a szőrébe:D az h ilyen kis golyócskák lesznek az oké:D de könyörgöm a hó az OLVAD!!! és ha olvad akkor KIOLVAD a kutya szőréből is :D
9/9 anonim válasza:
Nekem két kutyámnak is folyton hógolyós lett a mancsa télen. Simán kiolvad, de ha téged zavar, akkor akár a kezeddel is le tudod olvasztani. Ha meg őt zavarja, akkor lenyalogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!