Angol bulldog kiskutya. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
5 hetes angol bulldog kiskutyáimat 1 hete kezdte el táppal etetni (Happy Dog kölyöktáp) mellette még naponta egyszer szopnak is.Féregtelenítve 2 hetente vannak,legutóbb tegnap voltak.Ma észrevettem h az egyik kiskutyának megy a hasa a másik meg mintha egyben kakilná ki a megevett tápot emésztetlenül.Egyébként játékosak,elevenek.Mi lehet a baj?2013. júl. 24. 10:54
11/15 A kérdező kommentje:
Jó akkor leírom.Egyébként nem "ráengedtem",mesterséges megtermékenyítés volt állatorvosi rendelőben.De mind1,nyilván szaporító vagyok, korcs kutyákat nevelek,nem figyelek oda rájuk.Szóval a kannak és a szukának is megvannak az eü szűrései a következőkre HD (Hip Displasya):mentes MDR1 mentes szemszűrések(KAT/RD/CEA/PRA/PHPV/PHTVL:mentes.De a kérdéstől egy kicsit sztem eltértünk,habár valószínűleg én is hülye voltam hogy itt tettem fel.Az utolsó kérdést meg nem értem h akkor ki más találja ki h fedeztessem a szukámat?Nyilván én,miért írtam hogy valaki más?
2013. júl. 24. 14:46
12/15 anonim válasza:
"Nem a saját fejem után megyek,nem én találom ki,mit csinálok velük".
Ezt írtad.
13/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem arra írtam hogy más akarta a fedeztetést hanem arra hogy bármilyen bajuk volt,át akartam térni másik tápra vagy ilyesmi akkor megkérdeztem az állatorvost,hogy ő mit javasol.
2013. júl. 24. 17:29
15/15 A kérdező kommentje:
Persze.
2013. júl. 25. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!