Mit tegyek, ha a 2 hónapos francia bulldogom eszi a macskaalmot? Csak a félrehullott ásványi betonit szemcséket. Lehet tőle baja? Köszönöm a segítséget előre is!
Szia!
Nekem a falat ették a kutyák, amikor kölykök voltak. A doki azt mondta, kalcium-hiány miatt. Adtam porban kiegészítésként kalciumot, onnantól megszűnt a falevés.
Gondolom, a macskaalomban is ez az anyag van.
:D ez egy bulldog azért eszik mert olyanja van.. Nekem most megette a kicsi az ajtófélfát rágja kint a helyén a gipszkartont a szőnyeget.. mindent rágnak. 1éves korára kinővi.
Vegyél neki rágókát marhalábszár bikacsök malacorr/fül stb. Egy franciabulldognak órákig tart.
Hát köszönöm... A következő oltásnál rá fogok kérdezni mindenképp a dokinál, hogy mit-mennyit lenne érdemes adni neki.
A kutyimat meg nem adom!!! Szerintem is ezek a legaranyosabbak a világon!
A rágókákat már beszereztük, de egyelőre a végtagjainkat is szívesebben rágcsálja! :)
Ha felsérti a gyomrát, vagy a beleit akkor lehet baja, igen!
Semmi más baja nincs, mint a Kalcium hiány.
Vegyél neki állatpatikában, állatorvosnál, vagy állatos boltban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!