Nagyon SOS már, mivel próbálkozzak még?
Ez nem nagy:) Ilyen, lényegében egy ketrec. [link]
Ez arra jó, hogy ha szépen hozzászoktatjátok, ez lesz az ő kis vacka, ahol mindig nyugalomban van, nincs mitől tartania, így könnyebb lesz neki elfogadni, hogy ti elmentek. Nézz utána itt a gyakorin, többeknek is bevált.
Szia megint, én írtam a 3. és a 7. választ. A kennel/ ketrec szerintem nem jó ötlet, egy átlag kutya nem viseli túl jól, hogy annyira leszűküljön a mozgástere, elég stressz az egyszerre, hogy egyedül van, nem hogy még menni sem tud ahova akar. Én végigcsináltam a kutyámmal amit leírtam, azért mondom, hogy hidd el, hogy hamar rá fog jönni, hogy mit vár tőle a gazdi.
Viszont az elején nálunk is volt kennel, hát ne tudd meg.. Fémből készült kennel, az én kis hülye kutyám meg nekiállt magát kirágni, amivel annyit ért el, hogy annyira lekoptatta a fogait, mintha egy 8-9 éves kutya fogai lennének. Aztán amikor rádöbbent, hogy nem tudja magát kirágni, kiásni akkor nekiállt ketreccel együtt arrébb ugrálni, képzelheted mit hallhatott az alattunk lakó...
Ezután kaptam azt a tanácsot amit leírtam neked, ketrec nélkül hagytuk szabadon a lakásban, mi 3 perccel kezdtük, és úgy növeltük az időt fokozatosan, amikor az már biztosan ment.
Nekem egy menhelyi kutyám van, egy éves volt amikor hozzám került, szóval nem sokkal idősebb, mint most a tiétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!