Milyen fajta kutya lehet ez? Tegnap éjjel hoztam be az útcáról
Figyelt kérdés
Szerintem még nagyon fiatal lehet.Nagyon kicsik és gyengék a fogai.És amúgy pedig foltos a nyelve.És nincs farka.Nemtudom le lett vágva vagy így született.
2013. júl. 23. 13:50
11/21 anonim válasza:
a farka vágva van. chip nem volt benne?
12/21 Veina válasza:
Labrador keveréknek nézem 3-4 hónaposnak több mint valószínű dobermanra akarták hasonlítani azért lett a farka csonkítva de lássuk be annak is meg a saját jegyei amit ezen a kutyuson nem látni mindenképp vidd állat orvoshoz nem csak a chip miatt esetleg lehet benne féreg amit csak akkor tudsz meg ha meg vizsgálták és fel írnak neki féreg hajtót :)
13/21 anonim válasza:
Nálunk a környéken van egy ilyen kutya. Úgy tudom hogy keverék és csak ekkora marad...
14/21 A kérdező kommentje:
2-3 hónaposan eléri a nagyságának 100%alékát? nem hinném;)
2013. júl. 23. 16:11
15/21 anonim válasza:
Tuti, hogy dobermann is van benne, onnan a hoszzú lábadk, és gondolom a kupirozott farok. Én azt mondanám, hogy felnőtt korára, olyan 63-66cm., marmagasságú lehet.
16/21 A kérdező kommentje:
remélem utolsó hogy lesz akkora.az nagynak számít nem?
2013. júl. 23. 20:40
17/21 anonim válasza:
az egy közepes méret. ugy látom elég hosszúak a lábai. A mancs méret igy képen nem látszik.
19/21 anonim válasza:
picit az őzlábpincsire is hasonlit anak csonkolják a farkát de abban egy pici barna is van mien szinű foltok vannak a nyelvén az enyém csau csau keverék azoknak lila a nyelűk :)
20/21 A kérdező kommentje:
rozsaszín nyelv és fekete foltok.a nyelve alján erősebben látszik.de a tetején is nagyon jól lehet látni
2013. júl. 25. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!