Melyik kutya a legtanulékonyabb?
Figyelt kérdés
Csak úgy érdekel a kérdés. előre is köszi a választ! :D#kutya #tanulékony kutya
2013. júl. 23. 13:45
1/9 anonim válasza:
3/9 intrepid válasza:
Általánosságban a juhász, és a vadászkutyák a tanulékonyságukról híresek, de nagyon sok más fajta kutya is okos.
4/9 anonim válasza:
Berni pásztor. Nekünk is olyan van... Nagyon szép, nagyon okos, tanulékony és sajnos sok helyen "hamisítsák" vagyis nem fajtiszta kutyákat adnak. Érdemes már kiskutya korában foglalkozni vele.
5/9 anonim válasza:
hivatalosan a 3 legokosabb fajta a Border Collie, az Uszkár, és a Németjuhász. De hihetetlen okosak a törpe Schnauzerek is
6/9 intrepid válasza:
#5ös! A pulit hol hagytad ebből a listádból? Bár igazad van, a puli az nem kutya, hanem puli!
7/9 anonim válasza:
Bár nem az 5ös vagyok, de amit ő írt az hivatalos lista. Keress rá a neten és megtalálod biztosan a pulit is a listán valahol.
8/9 anonim válasza:
Odaírtam, hogy a HÁROM legokosabb kutya...a puli nincs az első három között, talán azért nem írtam oda. Nekem meg törpe Schnauzerem van, így tapasztalatból tudom, hogy nagyon értelmes, tanulékony jószágok, gyerekekkel is remekül kijönnek. A pulikkal sajnos nincsen tapasztalatom, de mivel terelőkutyák, biztosan nagyon okosak ők is
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :DDD
2013. aug. 15. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!