2 hónapos amstaffomnak megnyúltak a lábai. Ez normális?
Normális, nem egyszerre nő minden tagjuk. Egyszer a lába, teste, feje. Majd egy éves korára fog beálni. Féregtelenítve mikor volt, nem nagyon pormális a pocakosság, főleg ha a lábai vékonyak. Férgességre utal.
Nekem ugyan boxerem van de ezzel a táppal etettem, etetem nagyon megvagyok vele elégedve [link] Csak netről tudod rendelni. Vitamín nem kell hozzá mert minden benne van. Esetleg zöldkagyló, izületvédőnek mondjuk Luposan, legjobb árban a fressnapfba van. Igaz ebben a tápban izületvédő is van.
Köszönöm a választ
Féregtelenítve volt a kicsi már 3x is, múlt héten utoljára, és nem láttunk férgeket a székletében.. úgyhogy nemtudom mitől lehet. Amúgy a mellső lábai arányosan hosszúak de a hátsóak egyre hosszabban nyúlnak.. fura.
Royal Canin tápot eszik, meg kutyaszalámit, meg kutyakonzervet, néha kap sajtot is.. nemtudom mitől puffad:S de ettől eltekintve nagyon mozgékony..nem tűnik betegnek
szerintem is átállunk a brit nevű tápra, többen is javasolták már. a RCról meg eltérőek a vélemények, van aki arra esküszik van aki szerint nem túl jó az árához képest.
az mitől lehet h egyszer szobatiszta a kutya, másszor se szó se beszéd bepisil a szobába?
Zoofaston most épp kifogyott, pont múlt héten rendeltem. Petissimórol tegnap megrendeltem, ma hozzák.
Egyébként a kutyád 2 hónapos, biológiailag kb 5-6 hónapos korukra lesznek képesek arra, hogy huzamosabb ideig visszatartsák. Ezt értsd úgy, hogy amikor a mi staffink kb ennyi idős volt, ahogy leült az ajtó elé már lélekszakadva rohantunk le vele, mert 2 perc múlva már bepisilt volna. Tehát szobatiszta volt, mert értette a lényeget, csak nem bírta visszatartani. Egyébként tegyél fel róla képet, lehet csak te aggódod túl. Ezen felül félve kérdezem, de honnan van a pici, mert úgy beszélsz róla mintha 2 hónapos létére már hetek óta nálatok lenne.
több mint 2 hónapos, igazából 8 hetesen hoztuk el, most 10 hetes ..csak egyszerűbb volt 2 hónaposnak irni mint részletezni :D
képet nemtudom h kell ide feltenni, facem meg már nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!