Panelban 6-7 kutya. Normális?
Egy házaspárnak nem messze tőlünk eddig 6 db kutyája volt.
Különböző méretüek és fajták. Külsőre szépek nagyon. Mármint ápoltak stb....És meglepően engedelmesek is.
A paneltömb előtt amiben laknak, van egy pici park. Az mögött pedig egy rét. Oda szoktak ki járni.
Valamelyik nap a párommal és a két kutyánkkal vásárlásból hazafelé össze találkoztunk velük. Van egy új, kölyök, fekete nj-uk a falkában. Megkérdezte a párom, h honnan van. Azt mondta a pasi, hogy most vette 50e Ft-ért. Szóval nem csak úgy oda csapódott befogadott kutyák.
Ne értsetek félre, nem elítélni akarom. Nem tudom mi lehet a foglalkozásuk. Lehet hogy kutya kiképzők.
De ezek mind saját kutyák nekik és az ottani panel lakások nem nagyok.
7 kutyát panelban tartani szerintem nem jó ötlet.
Szerintetek?
Gondozzák őket az tuti. Ha nem látom honnan jönnek ki együtt, el sem hiszem hogy mind együtt laknak.
Pusztán ahogy elképzelem mi lehet abban a pici panelban:(2 kissebb terrierük van, 2 nj, 2 nagyobb valami mint a nj és az új jövevény, ami szintén nj.
Szerintem meg sem lehet ott mozdulni éjszakánként.
Na igen 7-es, erre akartam kilyukadni, csak nem tudtam megfogalmazni a minap.
Mi is egy kupacban alszunk a párommal, meg a 2 kutyával, de nappal mindenki szeret néha egy kicsit a saját foteljában lenni.
Ennyi kutyát panelban én nem bírnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!