Mit csináljak, hogy ne vakarózzon?
Sziasztok. A kutyám már véresre, meg sebesre vakarja magát, mert esténként szanaszét csípik a szúnyogok. Minden héten már fújom neostomosannal, gyakrabban nem tudom, hogy lehet-e így is lehet, hogy túl sűrűn fújom, de egyszerűen van, hogy este kimegyek hozzá, és fekete a fehér pofija a szúnyogoktól!
Ma is voltunk bemutatón, és futás közben megáll vakarózni! Nagyon sajnálom szegényt, és nem tudom, hogy mit tehetnék még vele.
Tudnátok valami jó tippet adni, hogy mivel fújjam be? A bolhaírtó, meg szúnyogriasztó nyakörveknek nem vagyok híve, mert egyszer volt rajta, és semmit sem használt(nem tudom már, hogy milyen volt)
Valaki azt mondta, hogy ecetes vizes törölközővel "kenjem" be, de ez elég nagy dőreségnek tűnik nekem, ezért inkább nem próbálom ki.
vagy esetleg valaki valamilyen természetes összetevőjű készítményt tud ajánlani? vagy bármit, ami használ?
előre köszi!
nekem ezt egy olyan ember mondta, akiről inkább nem írok véleményt. Akkor úgy néz ki, hogy csak van valami, amit ő is tud.
Csak aki nekem ezt mondta, az kb tömény ecettel kente be a kutyát, és én annyitól tartok, hogy az ecet erős szaga nem készíti ki a kutya orrát? amúgy köszi a tippeket, ha valóban nem vészes ez az ecetes dolog, akkor ma kipróbálom.
2-es vagyok, nyugodtan kend be de azért az orrát hagyd ki:-)
Én a kajájába is teszek naponta egy teáskanállal, jót tesz a szőrének. Csillogó és selymes lesz tőlle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!