Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hazorzo, szemelyi vedo, sport...

Hazorzo, szemelyi vedo, sport kutyak?

Figyelt kérdés

kerem mindegyik alapjan allitsatok fel egy sorrendet.

1.Bullmastiff

2.Rottweiler

3.Kaukazusi juhasz

4.KÁJ

5.Malinois

6.Pitbull

7.Cane Corso

8.Dogo kanario

2013. júl. 21. 19:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"kerítéshez nem megy oda, kb 2 méterről ugat, tehát kívülről nem likvidálható"

Kisebb számszeríj, esetleg hangtompítós pisztoly.

Egyébiránt az se biztos hogy megharapná azt aki beugrik.

2013. júl. 22. 13:32
 12/23 anonim ***** válasza:
Ja, azt a 2 m 56 centis magasugrást is megnézném a corsoddal, remélem ott lesztek legközelebb versenyen...:-DDD
2013. júl. 22. 13:37
 13/23 anonim ***** válasza:

Egyébiránt a pit is lehet agresszív emberekkel, nem véletlen az hogy vannak országok, ahol szolgálati célra is alkalmazzák.

A terrritoriális ösztönt persze ne követeljük meg tőle, de a gazdáját megvédi.

Egy megfelelően kézbentartott, tisztafejű pit simán alkalmas mind személyvédelemre, mind sportra.

2013. júl. 22. 13:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Na ha már belekötsz...egy átlag családi házat ha ki akarnak rabolni, akkor nem számszeríjjal meg hangtompítós pisztollyal mennek....szerintem. Ha meg annyira fontos célpontok lennénk akkor meg már tök mindegy, hogy van e kutya vagy itthon vagyok-e vagy van-e riasztó. De a suttyó átlag rablóktól és az esetleges hibbant környékbeliektől akik meg akarnák mérgezni azoktól védve van.

Azt sem tudom mik a követelmények egy versenyen, de majd csinálok videot és elküldöm neked privátban.

2013. júl. 22. 14:58
 15/23 anonim ***** válasza:
5 métert nekifuthat a kutya az ugrásnak, a célpont egy belógatott harapópárna, amit a kutyának meg kell fogni és legalább 3 másodpercig tartani kell. Hogy milyen magasságon kezd, a gazda dönti el, egy magasságon három ugrási lehetősége van a kutyának.
2013. júl. 22. 15:05
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Egy átlag családi házhoz elég bármilyen ugatós kutya, egyébiránt volt olyan betörő, amelyik azt csinálta hogy bedobott egy tüzelő szukát. Nos, amíg a házőrző el volt vele foglalva, ő addig kipakolta a lakást. :-D

Ha valaki valahova nagyon be akar menni, az bemegy, abban igazad van hogy ebben nem akadály a kutya, az átlag megélhetési suttyóhoz meg bőven elég egy ugatós kutya amelyik felveri a környéket, ha esetleg feláll a füle és fekete, akkor az már csak hab a tortán.

2013. júl. 22. 15:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Az én kutyám fehér és lógó füle van. :-( :-D
2013. júl. 22. 15:33
 18/23 anonim ***** válasza:

:-)

Jó.

De eddigi tapasztalataim szerint c típusú állampolgártársaink a fekete és álló fülű kutyáktól jobban félnak.

2013. júl. 22. 15:50
 19/23 anonim ***** válasza:
15:13 miből gondolod, hogy mindenkinek kan kutyája van? Amúgy meg vannak beteg állatok. Egyszer a tüzelő szukámat majdnem megölte egy kan, cseppet sem érdekelte, hogy tüzel... Ez nem normális.
2013. júl. 22. 15:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Az enyém fekete szóval akkor már fél sikere van akkor is ha nem ugat? :P :D Jó ötlet a tüzelő szuka, bár az én kutyámnál egy jó kiállású kannal többet érnének :D
2013. júl. 22. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!