Csirkenyakat ehet?
Ma, csire aprításnál vettem észre, hogy a kutyám elcsent egy nyakat, akkor láttam meg, mikor már egy utolsó kis falatkát lenyelte. Nyugtassatok meg légyszi, hogy nagyon kevés esély van rá, hogy baja legyen tőle. Elég kis cingát nyak volt egyébként, amit megkaparintott. Egyébként táppal etetem.
Kicsit aggódok, bár otthoni kutyáink gyakran kaptak farhátat, és hasonlókat , és nem volt gond soha.
Van valaki, aki szokott adni a kutyájának csirke, vagy másfajta nyakat, mennyire biztonságos?
Köszi. Idő közben úgy döntöttem, hogy átállok nyers húsos etetésre. Felbátorodva, adogattam neki még nyers húsfalatokat, és szemmel láthatóan jobban szereti a kutyám, mint a tápot, valahogy nyugodtabbnak tűnik tőle.
Azt hiszem, lesz mit olvasgatnom a témában :D
Egyébként, azt olvastam most, hogy mielőtt elterjedtek volna a tápok, a kutyák ugyanúgy nyershúst ettek, és nem volt ennyi beteg kutya.
És, hogy a táp gyártók jó üzletet húznak a sok vakcinából, miegymásból, ami ezeknek a kutyáknak kell, merthogy elképzelhető, hogy egy kézben van az egész biznisz.
Vagy valami ilyesmi. Bár ez csak fikció, de lehetne vitatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!