Csirkenyakat ehet?
Ma, csire aprításnál vettem észre, hogy a kutyám elcsent egy nyakat, akkor láttam meg, mikor már egy utolsó kis falatkát lenyelte. Nyugtassatok meg légyszi, hogy nagyon kevés esély van rá, hogy baja legyen tőle. Elég kis cingát nyak volt egyébként, amit megkaparintott. Egyébként táppal etetem.
Kicsit aggódok, bár otthoni kutyáink gyakran kaptak farhátat, és hasonlókat , és nem volt gond soha.
Van valaki, aki szokott adni a kutyájának csirke, vagy másfajta nyakat, mennyire biztonságos?
Köszi. :D Bízom benne , igazatok lesz. :O
A szemem mindenesetre rajta tartom pár napig.
Utánaolvastam közben.
Állítólag nem igaz, hogy a csont kilyukasztja a kutya beleit.
Viszont a sok emésztetlen, túl nehéz csont, lerakódásokat okozhat az emésztőrendszerben, és ez okozza a problémát.
Vagy, jobb esetben a kutya hányással adja ki magából a gyomorban lévő emésztetlen csontdarabokat.
Hát, igaz hogy 4 hónapos a kiskutyám, de egy vézna nyak, talán nem okoz majd hatalmas problémát :D :*)
Nyers hússal etetem a kutyáimat, és soha semmi gondjuk nincs, sőt:-)
Egészségesek, szépek. A csont általában akkor okoz gondot ha meg van főzve és megváltozik a szerkezete. Adj neki máskor is nyugodtan hálás lesz érte. 4 kutyának adok nyers husit csontot, 2 keverék, 1 boxer, 1 cavalier spani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!