Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a jobb? Trainer Fitness...

Melyik a jobb? Trainer Fitness 3 Adult Mini Duck & Rice (kacsa és rizs) vagy Brit Premium Adult Small Breed (csirke)?

Figyelt kérdés

A britet jobbnak tartom a csirke nagy %-a miatt. (Brit Összetétel: csirkehús 41%, rizs, kukorica, búza, csirkezsír (tokoferolok által védett), lazacolaj, sörélesztő, natúr aroma, szárított alma, ásványi anyagok, gyógynövény és gyümölcs kivonatok (300mg/kg), mannan-oligoszacharidok (150mg/kg), fruktooligoszacharidok (100mg/kg), schidiger-jukka kivonat (80mg/kg), organikus réz, organikus cink, organikus szelén.)

A Trainer Fitness-be a rizs a fő összetevő, s csak utána jön a kacsa, de lehet, hogy ez jobb? (Trainer Fitness Összetétel: rizs 43,5%, rizs fehérje, szárított kacsa hús 17%, kukorica olaj 9%, középfinom rizs, lenmag, növényi eredetű hidrolizált fehérje, nátrium-klorid, F.O.S (gyümölcs-oligoszacharidok) 0,3%, lignocellulóz, kalcium-karbonát, szárított Goji Berry kivonat (Lycium barbarum) 0,05%.)

Nem allergiás a kutyám a csirkére, s érdekelne, hogy ti mit gondoltok.

2013. júl. 20. 15:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Senkinek semmi véleménye ezzel kapcsolatban?
2013. júl. 25. 13:14
 2/3 anonim válasza:
Sok kutyánál kialakulhat csirkeallergia, szerintem a kacsás jobb, bár én ha lenne pl bárányos táp inkább azt választanám ( persze tudom csirke vagy kacsa volt a kiírásban :) )
2013. aug. 6. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Kacsásból azt hiszem nincsen bárányos, csak halas. Viszont sokallom azt a 43,5% rizst. Az nem sok?! Hogyha abból indulunk ki, hogy a kutya húsevő... Már pedig abból. Nem?!
2013. aug. 7. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!