Mi lehet az oka a kutya hosszas köhögésének/prüszkölésének?
Fél órája elvittem sétálni a kutyát, nem sokára elkezdett köhögni/prüszkölni (máskor is volt ilyen, de akkor hamar elmúlt és folytattuk a sétát), de most már úgy is későre járt így hazaindultunk. (sokat szaglászott) és a köhögés/prüszkölés kitartott amíg hazaértünk. Hamarosan kezdett enyhülni, ritkábban köhög/prüszköl és kisebbeket. De még most is tart neki. Pár percig figyeltem, úgy 1-2 percenként előjön. Előbb volt egy nagyobb rohama, 15 másodpercig tartott kb. A nagyobb köhögés/prüszkölésnél furcsán tartja a száját és az egyik szemét is becsukja. A pofája a szája körül kissé nedves, gondolom a nyáltól. Nem hinném, hogy komoly a baj, csak egy másik hasonló kérdésnél láttam aggodalomra is okot adható válaszokat ( http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4509549-kutya..
Véleményem az, hogy vagy pollentől van, vagy leszippantott valamit, netán a nyakörv ahogy ráncigált én meg nem mentem az Ő tempóján kissé megszorította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!