Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkit lehet kint tartani?

Yorkit lehet kint tartani?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 19:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

szerintem sem kéne leugatni egy kérdésért..

amúgy nekem is van yorkim de házba és nyáron lehet kinnt tartani.. a télen nem van egy ember nem a szomszédom de majdnem minden nap elmegyek a háza elött és neki is van egy kinti yorkia és nincs semmi baja.. szóval nyáron nyugodtan lehet de csak ha olyan meleg van. de télen semmiképp se:)

2010. júl. 24. 22:39
 22/25 anonim ***** válasza:

előző vagyok...

jah és még annyit hogy szerintem nem menne hogy kinnt legyen mert egyszerűen nem bir ki egy estét a gazdája nélkül.. ha nem is kint de egy másik szobába rakod akkor képes egész este nyűszíteni amíg be nem engeded magadhoz.. onnantól már úgy alszik mint a bunda.

2010. júl. 24. 22:43
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem yorkim van és este megvárom hogy kézben elaludjon aztán kiviszem a garázsba nappal pedig ahogy kedve tartja kint van a másik kutyával vagy bent a lakásban.
2010. aug. 25. 21:47
 24/25 anonim ***** válasza:

Az előző.

Szóval szerintem nyugodtan, csak hidegebb időben adj rá egy melgebb rucit vagy legyen bent a házban.

2010. aug. 25. 21:49
 25/25 anonim válasza:
És náron sem szabad kint tartani ?-amikor nagyon meleg van
2010. nov. 16. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!