Yorkit lehet kint tartani?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 19:35
11/25 anonim válasza:
van egy ismerősöm 3 yorkija van.Mind a három menekített kutyus.Udvaron élnek több éve és semmi bajuk sincsen a kutyáknak.Soha nem fagytak meg, de még betegek sem lettek!
12/25 anonim válasza:
20:14 De az más ha születésétől fogva kerti kutya!!! Ha az elejétől kezdve a kertbe szoktatsz egy kutyát, úgy alakul ki az immunrendszere, hogy alkalmazkodik az időjáráshoz, a betonhoz, a hóhoz, az esőhöz, a hideghez, a meleghez.... És a legfontosabb, hogy nem szokja meg az emberek közelségét... Ha még csak most fog venni a kérdező kutyát, akkor elképzelhető, hogy kertben is tarthatja, de ha már van neki egy szobakutyája, azt már nem lehet kitenni a kertbe. De a kérdezőnek javaslom, hogy ha még nincs yorkija, hogy ha a kertben akarja tartani ne is vegyen inkább.
13/25 anonim válasza:
Nem, szobakutya. Nekem is yorkiem van és "őt" ismervén nem szívesen lakna kinnt.
14/25 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek vannak yorkiai akiket kinnt tart,szerintem ez őrültség .Ne értsd férre nagyon jól elvannak de télen majd megfagynak.Szerintem ha mindenképpen yorkit akarsz akkor szoríts neki egy kis helyet a lakásban hiszen amilyen kicsi kis helyen is elfér.
15/25 anonim válasza:
yorkit NEM LEHET kint tartani ő egy szobakutya aki állandóan a gazdi körül szeret nyüzsögni!
16/25 anonim válasza:
Így van! Emberközpontú kutya. Nem lehet akkorsem kint tartani! Ha yorki kell akkor lakásban, hameg ott nincsen hely akkor nem yorkit kell venni, ez ennyire egyszerű!
17/25 anonim válasza:
Jaj, dehogy fagyna meg. És nem lesz semmi lelki károsodása sem xD Ne tartsátok ilyen mimózának, mert kicsi. A miénk is kint van, és sokkal jobban érzi magát ott, mint bent. Szaladgálhat ide-oda, játszik a cicával, és este behúzódik a vackába.
18/25 anonim válasza:
Most mit kell őt leugatni?? Már kérdezni sem lehet?? -.-"
19/25 anonim válasza:
_Télleg nem lehet azért is öltöztetik őket mert séta közben is fáznak és alul annyira kevés szőre van ,h rögtön megfázik...
Csak azt nem értem h akkor a tacsit miért lehet?? anak rövid a szőre..
20/25 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de ezt komolyan kérdezted????????
NEM LEHET KINT TARTANI!!!!KICSI ÉS MEGFAGY, de ha nem is,tuti,hogy megfázik! Ők lakásba valók!!!!!!! Az más,hogy kint van a kertben(az enyém imádja),tavasztól őszig és csak pár órára, felügyelettel és a lehetőséggel,hogy bejöhessen a házba!
Megfelelő megoldás a kutyaajtó. De hidegben,esőben,hóban nem lehet kint sokáig, csak amíg elvégzi a dolgát és szaladgál kicsit. Azt is ruciban lehetőleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!