Egy mini Yorki kb mennyi dkg vagy kiló 8-9hetesen?
Akkor egy olyan Yorki, aki felnőttkorára 3kg körül lesz.
De ha azt írom, hogy Yorki, akkor meg azért írtak volna, hogy milyen Yorki! Én tisztában vagyok hogy milyen egy NORMÁLIS Yorki.
Sok helyen lehet olvasni, hogy a Yorkim felnőtt korában 6kg-s, de olyat is, hogy 1kg-s.
Engem a Normál 3kg körüli Yorki érdekel. köszi
Tudom!
Csak sajnos elterjedt az extra mini kifejezés, a mini yorki kifejezés, és a sima nagy yorki kifejezés.
Ezért írtam úgy, hogy mini, mert így talán jobban tudja mindenki, hogy a 3kg-körüliekre a standard Yorkikra gondoltam. :)
Az nagyon szomorú, hogy még a standard szerint is ezek a kis görcsök a yorkiek. 10-11 éves koromban mindig átjártunk a szomszédhoz, aki TENYÉSZTETT yorkikat, és akkorák voltak mint egy border terrier... És imádtam őket.
Most hogy visszatértem a kutyás társaságokba teljesen ledöbbentem, vagy én nöttem nagyot vagy a yorkiek lettek kisebbek.
És szinte biztos, hogy az utóbbi az igaz, mert találkoztam TK-s yorkikkal is, és azok úgy néztek ki, ahogy emlékeztem rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!