Szerintetek a mopszok vagy a francia buldogok az aranyosabak?
nekem a fr. bulldi, de azért mert nekem is az van:) bár a doki azt mondta, hogy elképzelhető, hogy ő egy fr. bulldog mopszli keverék, mert nem állnak a fülei és mopszos picit az arca:)
egyébként egyénfüggő, hogy mennyire bírják a meleget, persze alapvetően a szűk légutaik miatt szinte egyáltalán...de lehet hallani, akinél nagyon nagyon valószínű hogy bajok lesznek, az 15 fok felett szinte röfög...sőt nem is szinte, hanem tényleg röfög. Nekem mázlim van, a kutyus imád napozni, röfögni csak a nagy sétáknál szokott amikor szaglászik. De neki nincs is olyan mérhetetlenül tömpe orra, mint egyik másik fajtatársának.
ne vegyél túltenyésztett egyedet, tudom hogy cuki ha röfög-horkol mint valami malac vagy gumiállatként sípol amikor levegőt vesz, tudom hogy édes ha nagyon guvad a szeme vagy ha annyira nincs orra, hogy szinte csak szeme és szája van....de nem egészséges. Ugyanúgy, ahogy ezeknek az extramini változataik sem egészségesek. Okosan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!