Extra ütős jutalomfalat? Nálatok mi vált be, amiért bolondul a kutya pl. magasabb ingerkörnyezetben, ilyesmik?
Oké, majd beszámolok :)
Péntek este 7-től szorítsatok :)

Székesfehérváron, el lehet jönni :)
De nem nagy érdekesség :) Ezek még nem magas szintű vizsgák és a sulinkban levő kutyusok 70%-a köcsög az utóbbi napokban :) Egyedül egy malitól lehet számítani szép vizsgára :)

Köszi neked is :)
A mai idegen pályás gyakorlaton minden kutyus brillírozott, még az én kis köcsögöm is :D
Változatosság kedvéért vittem egy kis sajtot, de folyton félrenyelt.
Most először átment a vizsga magasságra beállított palánkon is :)

Szia!
Tudom, hogy ez előregyártott fali, de nagyon jó minőség igencsak intenzív illattal és ízzel (de mesterséges ízfokozók meg más vackok nélkül!). Az én kutyám meg van érte őrülve; az engedelmes vizsgánkra készüléskor kezdtem használni és a hatás nem maradt el.
Én magam is szoktam belőle nyammintani néha, olyan íze van, mint a sült hekk-nek, ropogós és nagyobbacska téglalapokból áll, de nem szoktam darabolni, csak egybe a jutifalitartóba rakni, mert a kezemmel könnyedén megroppantható és törhető. Ugyan nem nedves, de többen használjuk a sulin, mert könnyen csúszik a blökiknek. :)
Köszönöm! :)
Kicsit nyugodtabb vagyok most már én is :)
Csütörtökön már nem lesz gyakorlás a suliban, ami a feladatokat illeti, viszont azért a palánkon át kéne mennie még egy párszor, h stabilabb legyen. Úh azért kihasználjuk még ezt a 2 napot.
Szalonnát a mai napra elvetettem, megnéztem.. Bazi sós, ami itthon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!