A "fogkrémes" módszer bejöhet kajafelevés ellen?
Kutyusom sajnos elég sok mindent feleszik a földről, és sajnos sosem tudom annyira megszidni, hogy igazán komolyan vegye.
A környéken többen említették, hogy úgy szoktatták le róla a kutyájukat, hogy miután felettek valamit, fogkrémet nyomtak a szájába. Nekem nem tűnik valami jó módszernek, de kitudja, hátha. Mi a véleményetek?
Hát most lehet le fogtok pontozni,de ahogy egy másik kérdésnél is írtam:
"Hát te beteg vagy,ne is haragudj...
Mi a jó édes marinéninek kellene fogkrémet nyomni a kutya szájába?? Ne találj már ki hülyeségeket. Ne kínozd azt a kutyát. Mellesleg nem a kajafelevésről fog leszokni,hanem tőled fog félni,mert nem fogja érteni,hogy mit csinálsz és miért csinálod...
Komolyan mondom,az állattartáshoz is külön engedélyt kellene szerezni lassan..."
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4617478-a-fog..
11-es vagyok
"Ja,és a kutya majd lenyeli a sok fogkrémet, a fogkrém meg majd megb*ssza a gyomrát és csodálkozik a sok h*lye,hogy beteg a kutya. -.-"
Egyél már egy kis fogkrémet,meglátjuk hogy érzed utána magad... -.-""
Még ezt is hozzátenném
Ez már nevetséges... engem is érdekelt a a dolog, megkérdeztem és ezért lettem lepontozva???? :O Normálisak vagytok vagy csak szőkék?! Ennyi rosszindulatú embert egy helyen... grat.
A kérdezőnek meg köszi hogy leírtad mi volt, majd én is kipróbálom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!