Mitévő legyek? Kutyám porckorong sérvet kapott!
Szia!
A tudomány mai állása szerint a porckorongsérvet műtéti úton eltávolítják, ha a kutya gyógyszeres kezelésre nem javul. (minimális az esély) Ha nagyon elhúzódik a dolog, a kutya nem kerül műtétre, akkor a sérv bénulást okozhat!
Az ismerősömnek 3 éves tacsiját műtötték kb. 2 hónapja ezzel a problémával. 3-6 hét a javulási idő, a kutya kb. már szaladgál!
Ezek - úgy gondolom - nyilvánvaló dolgok, a neten sem kell sokat bányászni, hogy el tudj olvasni erről minden információt, de az orvost sem értem, hogy miért nem közöl mindent korrektül?
Nem akarok a zsebedben turálni, de ha - amint írod - a 30 ezer forint nagy problémát jelent, akkor a műtétet nem tudom hogyan tudjátok majd fedezni, de kb. 70-80 ezer forint körül lehet. (ezt pontosan nem tudom, de lehet hogy több is)
Nem ítélkezem, de a kutyád talán annyit megér - mert akkor gondolom nem írtál volna - hogy leglább orvosi körben körbeérdeklődj!
Jobbulást kívánok a kutyádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!