Porckorong sérv problémás tacskó keverékemnek milyen jó minőségű tápot ajánlotok amivel kifejezetten az izületeit és a csontjait lehetne védeni, erősíteni?!
Figyelt kérdés
Porckorong sérven (tacskóbénulás) esett át kb. fél éve. Egész szépen felépült, de azért látszik a mozgásán. Szeretném neki megadni a lehető legjobb tápot.2010. aug. 18. 20:43
1/6 anonim válasza:
szerintem erdeklogy az orvosnál.biztos ajál neked valamit
2/6 anonim válasza:
Ez tipikus tacskó betegség. Kíméld! Pld. ne engedd lépcsőzni, nagyokat ugrálni. Tápot én nem adnék neki, inkább főznék normális kaját. Elég három naponta, addig a hűtőben eláll. De ha jót akarsz neki, akkor veszel LAVET tablettát. Van seniorban is, foatalabbaknak is. A én öre kutyámnak gyönyörűen rendbe hozta az izületeit. Sirdogált már akkor is, ha nyújtózkodott. Ettől teljesen megszabadult a kinjaitól. Diszhalasnál szoktam venni. Ja, és egyáltalán nem drága!!!
3/6 Norczy válasza:
Pontosan melyik Lavet tabi az? mert a neten több tipusát is találtam és engem is érdekelne mert van egy 10 éves németjuhászunk és neki is jó volna ilyen cucc, ami nem horribilis árban van.
4/6 anonim válasza:
Olasz gyártmány én a halasnál szoktam venni. Azt hiszem 50 db. van benne. Az árára nem emlékszem, de arra igen, hogy nem drága. Az eladó majd segít.
5/6 anonim válasza:
Ne a neten vegyél, hanem szaküzletben! Átverhetnek!
6/6 Norczy válasza:
ott csak utána néztem, nem onnan szándékoztam venni, szeretem megnézni alaposan mit is veszek pontosan,a kezemben átforgatni, de azért kérdeztem hogy melyik pontosan mert van 10 fajtája ennek a tabinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!