Táp mellett ha néha adnék főtt kaját is baj lenne?
Én is táppal etetem, de szokott azért kapni néha neki készített főtt kaját, rizst, husit, zöldséget, szerintem nem ártok vele, legalábbis a széklete, energiaszintje, élénksége olyankor is rendben van.
Ha pedig valami extra juti kell tanításhoz, sulira, akkor általában csirkeszívet vagy sertésmájat főzök neki, meg van érte bolondulva. Szerintem független ettől a válogatás (vagy nagyon nagy mázlista vagyok). Ha lerakom elé a tápot, ugyanúgy eszi. Még soha nem fordult elő, hogy egy szemet is meghagyott volna, (ha nem enné, akkor nem bohóckodnék, elvenném előle, kövi étkezésnél megkapja). Mondjuk ő elég beles kutya, képes egy szem száraz tápért a komplett trükkrepertoárját lenyomni, csak adjam oda. Szóval azt javaslom, kérdező, vedd azt is figyelembe, hogy mennyire kajás a kutyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!