Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert van ez? Kutya vemhesseg...

Miert van ez? Kutya vemhesseg surgos!

Figyelt kérdés
van egy 3 kilos 3 eves havanesem jelenleg terhes majus kozepe fwle tuzelt egyik naprol hatalmas lett a pocija es ha hozzaerek a hasahoz nyuszorog.nagyon kemeny a. hasa kiskutyak nem tapinthatoak ki kell aggodnom?

2013. júl. 13. 22:17
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
mint mondtam ma hivom fel a dokit egyreszt ugyan nincs torzs konyve a kutyaimnak de minden oltasuk meg van feregtelenitve vannak es mivel mar emlitettem nem vagyunk jo anyagi helyzetben de ha orvosi beavatkozasra lenne szukseg meg tudom oldani lehet hogy hibaztam ebben az esetben de rengeteg konyvet olvastam es ugy csinaltam vele ahogy azt eloirtak tenyleg nem vittem dokihoz de az sem miattam volt lenyegeben jogos a letolas de en el akarom vinni dokihoz csak a lehetosegek nem adottak anya miatt ezert beszelek a dokival es megprobalom megoldani ezt a kan elzarasara nem volt lehetoseg mert nem birjak egymas nelkul de koszonom a valasokat akar milyen megfogalmazasban irtatok!!
2013. júl. 14. 14:29
 32/36 anonim ***** válasza:
Minél előbb orvos, a kiskutyák mozgását ilyenkor már érezned kellene. Az is lehet, hogy meghaltak benne, akkor viszont nagy a baj.
2013. júl. 14. 14:53
 33/36 A kérdező kommentje:
koszonom ma epviszem a rendelesre!!
2013. júl. 14. 15:06
 34/36 anonim ***** válasza:
szia. Mi van a kutyával?
2013. júl. 14. 21:19
 35/36 anonim ***** válasza:
Szia, hogy van a kutyus?
2013. júl. 14. 23:39
 36/36 anonim ***** válasza:
hogy van?
2013. júl. 15. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!