A kutyáim összeragadtak, de nem szeretnénk kiskutyákat. Orvos tud adni olyan tablettát vagy injekciót amivel megelőzhető lenne a vemhesség?
Van magzatelhajtó injekció, de az elég durva, gondolhatod... és nagyon megnő utána a méhgyulladás kockázata. Akkor egy kicsit kevésbé, ha félidős vemhesen kapja meg a szuka, de hidd el nekem, azt te nem akarod végignézni, ahogy még mozgó, félig kifejlett, véres kölyköket szül a kutyád görcsök, hányás meg egyebek közepette, és még napokig vérzik utána is... :( Volt hozzá szerencsém, soha-soha-soha többé.
Az ivartalanítás a legtisztább megoldás, főleg hosszú távon, hidd el. Drága, de megéri.
Èrtekek benneteket de nem szeretném ivartalanitani mert rottweiler és még sosem voltak kõlykei viszont terveztunk fajtszita kicsiket 6éves de sosem engedte egy kannak sem :/
Tegnap viszont arra megyek ki hogy osszevan ragadva a magasságilag ugyan akkora de keverék kutyámmal......
Eddig azért nem forditottam nagyobb figyelmet rá hogy elcsukjam mert a roti amikor tüzelt szoszerint nem engedte a közelébe amit nem ertett senki.
Mondjuk ez nem is volt baj viszont a rottweiler kanokat sem :(
2Havonta viszem vizsgálatra makk egészséges szoval nemtudom milehet a gond.
De ebbe a dologba most jol belefogtam...
Az biztos hogy ezentul ellesznek csukva vagy kiheréltetem a keverék kutyut..
Remélem megoldodik es kõszönõm a válaszokat!!
6 évesen már baromi öreg a vemhességhez.
Ha ráadásul később akartok kölyköket még öregebb lesz.A tenyész szukák felső korhatára JÓ helyeken 5 év!A tied már kilóg 1 évvel ebből és még később akartok kölyköket...
Ne tedd tönkre a kutyád szervezetét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!