Miért kötekedik folyton?
Figyelt kérdés
Lassan 9 hónapos Bichon fiú kutyusom állandó szokása,hogy elvigye az apróbb tárgyakat,akármilyen halmazállapotú.Rászólok,nem adja oda,csak ha megfenyítem egy kicsit.De utána újból elviszi,és nem zavartatja magát,és amikor ránézek,akkor úgy csinál,mintha nem is ő vitte volna el.Aki kutyatulajdonos,annak is így viselkedik a kutyusa?Kötekedős?:]2009. okt. 19. 12:02
1/5 anonim válasza:
A kutyád nem kötekedős, hanem neveletlen és nem fogad szót. Láthatóan nem törődik azzal amit mondasz neki. Nem ártana megnevelni, mert különben egyre inkább azt csinál amit akar.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igaz,elég neveletlen,próbálom nevelni,és tudom,h a szigorral nem megyek semmire,de látom,már a fenyítéssel sem.Nemsokára kutyasuliba visszük,remélem ott majd megtanulja,hogy a gazdival nem kötekszünk!:]
2009. okt. 19. 12:12
3/5 vav22 válasza:
Neveletlen, nem tekint téged főnöknek. Ő hodja otthon a gyatyát :D:D:D . Szerintem nézz meg pár részt "A póráz két végén" című műsorból a spektrumon. Ott nevelési problémákkal küzdő gazdákat és kutyáikat neveli a nőci. Remélem segít valamit! :-)
4/5 anonim válasza:
Szia! Nálunk is ez van igaz ha én rászólok akkor visszaadja vagy nem nyúlja le többet:) A miénk azért csinálja mert pl ha apu nincs otthon anyu főz én meg tanulok ugye szegénnyel senki se tud játszani és ilyenkor így hívja fel magára a figyelmet ilyenkor mindig futok vele pár kört és máris jobban érzi magát:) Én nem tartom neveletlennek mert tényleg ha mondom neki, hogy most már elég akkor többet nem csinálja ez is csak ilyen kis incselkedés a részéről h "na most amiért nem foglalkoztok velem már csak azért is lenyúlom a papucsod" :D de ha nálatok tényleg ennyire durva a helyzet és ennyire zavar akkor lehet h tényleg jó ötlet a kutyaiskola:)
5/5 anonim válasza:
Nem te vagy a főnök. Kicsi kora óta kellene nevelni. A kutyának el kell fogadni a gazda döntéseit mindig. A kutyaiskola jót fog neki tenni. Meg sok könyv is van a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!