Mi lehet a kutyusommal? A többi lent!
Néha az enyém is nyalta...
-Többször szedtem ki belőle tüskét. Pontosabban mini rózsatövishez hasonló valamit. Ilyen esetekben nemcsak nyalta, de járás közben megállt, felemelte, vagy csinált valamit, amiből rájöttem, hogy valami bántja...
-Volt néha, hogy kicsit megsérült, vagy berepedezett neki a tappancs egy része, s azért nyalta.
-És volt, hogy nem jöttem rá. Ilyenkor beleállítottam vízbe, és jól lemostam neki, hátha csak valami kosz miatt kínlódik.
Hosszútávon sosem nyalogatta, ha ilyen előfordult volna, gondolom az állatorvos jött volna megoldásként szóba...
Meg fogsz lepődni de akár allergia is lehet. A csirke allergiás kutyám is a lábát nyalogatta először, majd jött a vakarózás, rágás :((
Persze ezenkívűl is lehet egy csomó más dolog.
Ja,meg én is mostam meg neki de nem lett jobb ://
egész éjszaka nyalta :/// meg szóltam neki hogy jöjjön mert elviszem sétálni és nem bírt ráállni és szegénykém elesett.
Egyébként ha akkora baj lenne hogy műteni kell,akkor ott kell hagyni igaz?és ha ott hagyom biztos hogy nem bírná ki mert nagyon lelkis kutyus :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!