Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ugye nem csináltam nagy...

Ugye nem csináltam nagy 'kárt' a kutyusommal kapcsolatba? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ma annyira felidegesített és egyszer csak eldurrant az agyam és ma életembe először megpofoztam szegényt.. azóta olyan lelkifurdalásom van.. Szinte láttam az arcán a csalódást:( Megfogadtam hogy ez volt az első és az utolsó, szerintetek elfogja felejteni? Kérlek ne nézzetek hülyének, ő az első kutyám, nem vagyok valami jó kutyanevelésbe, de bántani nem szoktam, ( most volt az első)... Esetleg valakinek hasonló tapasztalat??

Köszönöm előre is! A kutyusom 2 éves kan németjuhász!

23/L

2013. ápr. 19. 22:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem hinném, hogy egy felnőtt kan németjuhiban ez nagy törést okozott volna. Mondjuk attól is függ mit tett, amiért a pofont kapta.
2013. ápr. 19. 22:48
 2/18 anonim ***** válasza:
30%
Legfeljebb fél majd tőled egy pár napig.De simogasd sűrűn,és észreveszi,hogy mégis szereted,és nem akarod bántani.
2013. ápr. 19. 22:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Ellopta a cipőm és elkezdte rágni, próbáltam tőle elvenni de azt hitte játszás... csak mikor már hallottam hogy reccsent a cipőm akkor kikaptam a szájából és kapott egy maflást... elég nagyot..
2013. ápr. 19. 22:53
 4/18 A kérdező kommentje:
azóta folyamatosan simogattam, szeretgettem, vettem neki kutya nasit is.. de olyan furi nekem, bár lehet már csak beképzelem, köszönöm a válaszokat! remélem 1-2 nap és minden a régi lesz!
2013. ápr. 19. 22:55
 5/18 anonim ***** válasza:
4%
Semmi gond nem lesz...szeresd továbbra is.
2013. ápr. 19. 22:58
 6/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem ismered azt a szót, hogy ERESZD!? Akkor a cipő is megúszta volna és neked sem lenne lelkiismeret furdalásod.

Amúgy egyáltalán nem kell babusgatnod az attak miatt. Cipőt lopott, huzakodott is vele, jogos volt a bünti.A kutya nem fogja utána még napokig azon törni a fejét, hogy jajj, borzasztó...sallert kaptam.Próbáld meg a kutyádat kutya módjára kezelni. Az nj-nek és általában a kutyáknak nagyon kemény a fejük. Csont és izom. Hidd el, csak meglepődött a pofonon, de talán még nem is érezte.

2013. ápr. 19. 23:11
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

Semi baja nem lesz az én németjuhászom még szereti is ha pofozgatom játéknak veszi igaz én csak jétékból szoktam csinálni vele mert tetszik neki nem tudom miért de megsem érzi. néha mikor focizok vel van hogy véletlenűl afejébe rúgok jó nem tiszta erőből de van hogy nekem fáj és ő meg megsem érzi pedig én rúgtam bele és nekem fájt jobban ő csak továbra is megy a labdára.

Szerintem megse érezte nem apof eset rosszúl neki valószinüleg hanem az hogy mérges voltál rá és ő nem tudta hogy miért mikor csak játszot sajnos pont a cipőddel de ő ezt nem tudta szerencsére nálunk nincsenek ilyen gondok mert meg tanítotuk neki hogy mihez nyúlhat és mihez nem :)

2013. ápr. 19. 23:21
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

egyetértek az utolsóval. ugyanakkor én elgondolkodtam:

2 éves német juhász és még cipőt lopkod. nem semmi nevelésben részesült szerencsétlen. pontosan hogy a nagy semmibe, most meg 2 év után kapja a pofonokat.

namármost ez vagy nincs még két éves vagy egy írtó neveletlen kutya. persze nem az ő hibája. javaslom egy olyan kutyasuli mihamarabbi felkeresését ahol felvilágosítanak téged arról mi is az a kutya.

2013. ápr. 19. 23:21
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Azért sem hallgat rád a kutyád,mert emberként kezeled.A kutya az kutya.Náluk a pillanatnyi dolgok számítanak,10 perccel az eset után,ő már el is felejtette.(Pl.ha egy kiskutya napközben egyedül van és bepisil,te meg 2 óra múlva hazaérsz,akkor sem bünteted meg,mert fogalma sincs a kutyának arról,hogy miért kap büntetést)

Tehát,a kutya nem lesz depressziós,szomorú vagy lelkibeteg,amiatt hogy kapott egy maflást.Persze,nem kell verni a kutyát,mert semmi haszna nincs,és ahogy te is mondtad,egyszeri dologról van szó.

Viszont ez a túlzott kedvesség sem jó,mert ok nélkül jutalmazod mindenfélével.Normálisan kell nevelni a kutyát és kész.Nem ütni-vágni,de nem is kényeztetni egyfolytában minden ok nélkül.Ő KUTYA.

2013. ápr. 20. 03:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is "megütöm" a kutyámat játék közben, de csak véletlenül. Néha olyanokat koppan a feje szegénynek. Néha meg szoktam ilyedni, ő meg néz rám hogy mivan már nem játszunk!? Van hogy "keményebben" játszok vele, ilyenkor van hogy fejbeverem véletlenül, meg se kottyán neki. Pedig kistestű. Ha ő nem èrzi meg akkor a te kutyádnak sem fájhatott. Nem hiszem, hogy olyan mély nyomot hagyott volna benne.
2013. ápr. 20. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!