Ne vigyem már sétálni magammal?
Figyelt kérdés
9 éves tacskó nem tudom mivel keveredett kutyával szoktunk így szülésem után 4-5 km-eket sétálni naponta. Én elég gyors ütemben lépegetek mivel a felesleget akarom leadni. Azt veszem észre h nem nagyon bírja folyamatosan lemarad. Viszont 3 éve nem sétáltunk ennyit. Nem tudom h most vagy nincs benne még v öreg már. Régen jól bírta. Azt azért hozzáteszem h elég kövér is 20-25 kiló és kis növésű.2013. júl. 11. 20:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem még nem annyira öreg. A miénk 15 évesen halt meg. Ha pedig dagi, lehet azért bírja kevésbé. Diétáztasd, és mellette vidd sétálni. Max te elmész külön kocogni, és vele is külön sétálsz.
2/8 A kérdező kommentje:
Két hat hónapos mellett ez nem úgy megy h fogom magamat és elmegyek vele külön :-)
2013. júl. 11. 20:39
3/8 anonim válasza:
20-25 kilós tacskó, az eléggé sok.
4/8 anonim válasza:
Tacskónak ez elég sok, a miénk is kövér a maga 15 kilójával, de a tiétek ezek szerint súlyosan elhízott. Lassíts a tempón egy kicsit, ha nem akarod, hogy összeessen a végén... 3 év kihagyás azért megviselte az izmait, gondolom. Hagyd hogy visszarázódjon!
5/8 anonim válasza:
Tekintve hogy 2x olyan súlyos mint a megengedett maximális standard, ezért vagy keverék vagy súlyosan elvan hízva.
Kép van róla?
Tacskó max 10 kiló.
6/8 anonim válasza:
Bocsi :)
A tacskót mindenképpen diétáztasd, vannak elég jó tápok ehhez. Kertes házi vagy panel kutya?
7/8 A kérdező kommentje:
Kertes. Nem kifejezetten tacskó hanem keverék. Középmagas lehet. Bocsánat de a kérdésem az volt h vigyem v ne sétálni nem az h kövér v nem.
2013. júl. 12. 17:05
8/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen logikus hogy ha kövér akkor mozgasd le, nem ?:)
Esetleg ilyen ízület védő valót adhatnál neki, és ne lépcsőzzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!