Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusom felnyalt egy...

A kutyusom felnyalt egy mazsolát.1-2 órája történt, nincs tünete, de mégis félek. Elvigyem kivizsgáltatni?

Figyelt kérdés
Vagy ilyenkor még a doki se tudja lesz-e baj? Nagyon féltem.:/

2013. júl. 11. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Barátkozzatok: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4574673-gyomo..

Komolyan mondom megáll az ész. Hogy a jó égbe lenne baja egy szem mazsolától? Mondjuk ez még mindig jobb, mint amikor a haldokló kutyájának akar online segítséget kapni a gazda.

2013. júl. 11. 15:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..:) Megnyugodtam! Amúgy 17 vagyok.. Csak úgy vagyok vele, hogy jobb félni, mint megijedni. (igen kicsit paranoiás vagyok.xD)De nagyon szeretem a kutyusomat és inkább túlságosan féltem, minthogy ne érdekeljen amikor szenved.
2013. júl. 11. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Milyen fajta egyébként?

Egy szem mazsolától semmi baja nem lesz a világon

2013. júl. 11. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:
1 szem mazsolától nem lesz baja, nyugi, nehogy orvoshoz menj vele, mert kiröhög :) de aranyos vagy, hogy így aggódsz. Csokit sem ehet, meg nyers krumplit, az enyém imádja mindkettőt. Nyilván nem azt kap vacsorára, de néha, ha pucolom a krumplit szokott kapni egy két darabot és még mindig él. Csokit is szokott kapni nagyon ritkán.
2013. júl. 12. 16:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hát már látom, hogy hála Istennek nincsen baja.:) Amúgy kis keverék.. Sokan tacsi+németjuhászra tippelik, mert tacsi alkata van, és nj szerű szőrzete..:D De nagyon imádom a kisdögöt...:)
2013. júl. 13. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!