Szerintetek most mi a baja a kutyámnak?
Lehet, hogy meg van fázva, viccesen hangzik, de adjatok neki köptető szirupot, olyat ami emberi fogyasztásra alkalmas, és fontos hogy édes legyen ne mentolos!
Mert az édeset szívesebben megeszi.
Meg kéne mutatni az állatorvosnak!
az én kutyum is meg volt fázva és még ő taknyolt is rendesen. törölgettem a nóziját, amikor így "kicsapta", rövidebbek lettek a séták és melegebb lett a helye. egy hét alatt kigyógyult.
jobbulást!
Ha be van oltva, elvileg nem kaphatta el. Nem vagyok orvos, de én úgy tudom, hogy a kennelköhögés egy betegség együttes, tehát több féle kórokozó együttesen okozza a tüneteket. Így a kórokozók mutálódhattak.
A Stodal széles spektrumú homeopátiás készítmény (olvashatod is a hátulján az összetevőket - többféle köhögésre jó), adj ezt neki maximum 1 hétig reggel-este. Tartsd be, hogy előtte-utána egy órával nincs evés, ivás (ahogy az embereknél is)!
Elég sok kutya megfázik mostanában, hiába a bunda, a hideg korán és hirtelen jött.
Ha a Stodaltól nem javul (vagy változnak a tünetek) a köhögése 3-4 napon belül, vidd el orvoshoz, nehogy elhatalmasodjon.
Torkába lenéztél nem-e egy beragadt csont darab (csak a biztonság kedvéért)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!