Milyen fajta kutyát vegyek?
Figyeljetek.. Én kaptam egy beagle kiskutyát most 4 éves szuka ivartalanítva van. Nem fetrengett az ürülékében és teljesen egészséges minden fajta jellege megvan. Törzskönyvünk is ugyan,de nem ez a fő,mert én nem akarom kiállításra vinni. Szerencsére semmi baja nincs, nagyon egészséges.
Amúgy rendszeresen járok ki menhelyre segíteni és én is a menhelyet ajánlanám. Ha lesz kutyám még akkor tuti onnan lesz :)
Kérdező azért kapsz ilyen "bunkó" válaszokat mert erre nem lehet mást adni, unalmas már minden nap leírni a végeláthatatlan tudatlan hadaknak hogy ne vegyen "olcsó" kutyát.
Úgy beszélsz erről mint valami qrva autóról.
Mikor jönnek már rá az emberek hogy az olcsó azért olcsó mert szarabb mint a drágább.
Kapsz ennyiért kutyát, csak aztán meg majd jössz ide kérdezni hogy segítség beteg a kutya és nincs pénz az állatorvosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!