Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baj, ha a kutyam sok vizet...

Baj, ha a kutyam sok vizet iszik eves utan?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy most, hogy nagyon meleg van napkozben rengeteget fekszik/lustalkodik. Este mikor lehul a levego akkor szokott aktiv lenni. Ilyenkor seta/jatek/ugrabugra...a seta az utolso mindig meg hat kozben is tanitom meg jatszunk. Ilyenkor hazajovunk, egybol megetetem, mert all az ajto elott es pattog nem bir magaval, varja a vacsit. Megeszi a tapot es utana sok vizet iszik. En meg felek a gyomorcsavarodastol...Nem lesz baja? Ilyenkor mar otthagyom az udvaron es lenyugszik szoval nem nagyon ugral. De megis feltem..

amugy kozepes testu terrier keverek

2013. júl. 10. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Séta után nem kéne rögtön etetni, várj egy kicsit, attól függően, hogy mennyire volt aktív a séta/játék. Azért iszik sokat, mert sétából értek haza, tehát szomjas, plusz még eszik is rögtön, amire szintén szomjas. Ez így kicsit gáz.
2013. júl. 10. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Séta után legalább fél óráig nem kéne neki enni adni. Ha a tápot szárazon kapja normális hogy sokat iszik hiszen kell a folyadék ahhoz hogy a szemek megduzzadjanak. Én ezért szoktam mindìg beáztatni nekik.
2013. júl. 10. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:
En azt olvastam, hogy kaphat egybol..egyebkent jo minosegu tapot eszik tehat nem kell sok belole. Meg ha hazaerunk setabol akkor addig ugral meg rohangal korbe-korbe meg nincs kaja. Tehat nem tudom elotte leallitani
2013. júl. 10. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nem tudod leállítani... csak nem akarod. Egész egyszerűen ki kell várni, míg megnyugszik.

De te tudod, a te kutyád...

2013. júl. 10. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nem tudod leállítani.

Nekem is terrierem van, tehát tudom milyen egy önfejű energiagombóccal együtt élni, mégis tudom fegyelmezni.

Mindig várok séta után az etetéssel annyit amikor már nem liheg ( kb. fél óra).

2013. júl. 10. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Becsukos az ajtót, és megnyugszik.Egyébként a táp sós, így arra kell inni!Az én kutyám ezt csinálja!
2013. aug. 8. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!