A yorkshire terrier ugatós?
az ám..
de ha nagyon be van tanítva akkor lehet h annyira nem..de az biztos h van hangja.. nem kicsi
Minden kutya ugatós, ha rosszul nevelik...
Vigyázz, ne kényeztesd el, mert akkor biztos azzá válik!
Az én kutyáim csak a barátok közt idején ugatnak!
Hogy miért akkor azt nem tudom!!
2 yorki gazdi
Jaja, ugatós.
Azt mondják a szomszédok, hogy ő a legkisebb az utcába, de neki van a legnagyobb hangja :) De így szeretjük, fogadják el így a szomszédok is.
16:25!
Lehet, hogy ne tudd megnézni a barátok közt-et! :D
Amúgy, igenis, meg nemis. Egyáltalán, milyen az, ha "ugatós" egy kutya? Egy kutyának nem lehet megparancsolni, hogy most akkor. ku...olj! Vagy beragasztod a száját? Attól függ, hogy milyen nevelést kap, én kutyáim, nem nagyon ugatnak, persze ha jön a postás, vagy mennek az utcán, akkor igen, de ha mondom neki, hogy "ugass!" skkor tényleg ugat...:D Különösebben nem ismerem a yorkit, de azt mondják igen. Eléggé kicsit nagyszájú...:D
Nem ugatósabb a többinél (az enyém pl. nem teszi)
A yorki jellemzően nem jelzőkutya, így nem értem miért könyvelték el ugatósnak. Ha elkapatják, ami elég sűrű, (mert olyan édes, olyan pici, nehéz neki ellenállni :) ) a makacssága miatt a nem tetszését ugatással fejezheti ki.
összefoglalva: nem rosszabb a többi fajtánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!