Milyen név illik ehhez a kutyához?
Na ezt a tekintet ismerem. <3 Gyönyörű kutya, és hidd el, baromi hálás lesz. :) Honnan hozzátok majd el amúgy? Nagyon tiszta helye van! :O Az én kutyám egy olyan menhelyen volt, ahol össze volt zárva több kutyával és tele volt bolhával meg sebekkel... :S
Amúgy kisfiú vagy kislány kutya?
Szerintem a Folti aranyos lenne neki nagyon. :)
Az enyémnek úgy lett neve, hogy mikor elhoztuk, vártuk a buszt. Mondtam páromnak, hogy valami cuki név kéne neki, mint mondjuk Bogyó. Párom leguggolt, kimondta, hogy Bogyó és erre odament hozzá a kutya.
Szerintem úgy a jó, hogy ha nálad lesz, akkor rátalálsz majd magadtól a nevére. :)
Ja, és a Nahla és a Sunny sem rossz:)
Egyébként gyönyörű a kutyus! nekem fajtatiszta kutyusom van tenyésztőtől, de iszonyú jó és tiszteletreméltó dollog megmenteni egy árvát
Pedig azt mondják, hogy az ott szörnyű hely. Így képről meg azt látom, hogy ott egyedül van és egész ápolt a kutya és a környezete is.
Mondom, az én kutyám 3-4 fiúval volt összezárva, csontjai kint, tele sebekkel...
Nekem is félig-meddig ránézésre lett kiválasztva. Volt régen egy snacim, sajnos családi okokból elkerült tőlem. Párom meg akart lepni, ismerősének szólt a menhelyen, hogy kéne egy snaci. A srác küldött egy képet róla, párom megmutatta, én meg elsírtam magam. :) Hiába volt koszos, csipás stb... úgy csillogott a szeme... Amikor meglátott minket, akkor meg már tudta szerintem, hogy érte jöttünk. :)
Persze meg kell figyelni, hogy ott milyen a kutya, amikor kimész (viselkedését főleg) de ha van némi tapasztalatod, szerintem nem nyúlhatsz mellé, ez szerelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!