Miért imádom bosszantani a kutyámat? 13/L
Figyelt kérdés
Annyira szeretem a kutyámat bosszantani macskanyávogássokkal.2013. júl. 10. 19:15
1/7 anonim válasza:
azért,mert egy elmebeteg idióta vagy!
13 évesen több eszed is lehetne -.-
2/7 anonim válasza:
Miért tőlünk kérdezed?
Ha majd a kutya tréfából odakap, ne lepődj meg.
3/7 anonim válasza:
én is probálkoztam ezzel 24 éves létemre... a reakció csak annyi volt a kutyám részéről hogy rám nézve jobbra balra tekergette a fejét mint egy bagoly és ki lehetet olvasni a szeméből, hogy mi van gazdi meghülyültél?
4/7 anonim válasza:
Inkább játssz vele és taníts neki dolgokat. Azzal nem teszel jót neki, ha felidegesíted.
5/7 anonim válasza:
Csak vigyázz,nehogy egyszer visszabosszantson.Inkább csinálj vele valami értelmeset,pl séta,játék,tanítás,simogatás.
6/7 A kérdező kommentje:
Már megtanítottam egy csomó mindenre :D
2013. júl. 10. 20:30
7/7 anonim válasza:
Egy kutyának mindig lehet mit tanítani, és mindig van mit nevelni rajta! Ez nem úgy megy, mint egy ruha, amit megvarrsz és kész, onnantól csak hordani kell...
Ne bosszants, mert stresszes lesz. Gondolom te sem örülsz neki, ha téged idegesítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!